lundi 23 mars 2009

Seitan aux topinambours

Dernière création pour la revue Ecolopop.


Pour lire la recette, cliquez ici.

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5 commentaires:

Linda a dit…

We are looking forward to have you close by soon :) Hopefully it will be a wonderful summer.

mamapasta a dit…

il va falloir aller vite, les topinambours bourgeonnent,
avec du mock duck, tiens tiens.

Candi a dit…

wow, i thought it was almost real meat when i first saw the pictures. Great job!

kyh a dit…

Oh my... Looks so delicious!

Greetings from Malaisie.

Virginie Péan a dit…

Linda, thanks for your help, it's too nice.
Mamapasta, oui c'est bien ce que j'ai cru comprendre. C'est vraiment la fin de la saison. Sinon, j'imagine qu'on peut essayer cette raison avec des fonds d'artichaut. Là c'est bientôt la saison...
Candi, don't worry, I will never put meat in my food. I agree, mock duck is really well done and give some satisfaction to meat addicts.
Kyh, thanks for coming and welcome. I'm glad you appreciate my Chinese mock duck cooked in a Algerian style.