Weekend Herb Blogging
Zéro effort pour ce dip très coloré et goûteux. Il est présenté ici sur une tortilla de maïs bleu, avec une sauce spiruline-estragon, et un pop corn en guise de chapeau.
No effort for this tasty and colorful dip. I served it on blue corn tortillas, with a spirulina-tarragon sauce and a pop corn by way of hat.
No effort for this tasty and colorful dip. I served it on blue corn tortillas, with a spirulina-tarragon sauce and a pop corn by way of hat.
Recette
500g de betteraves cuites et pelées - 3 c. à soupe de yaourt de soja - 1 c. à soupe de tahin - 1 c. à soupe de jus de citron - 1/2 gousse d'ail écrasée - 1/2 c. à café rase de fenugrec en poudre - 3 grains de poivre de Sichouan - sel
Mixer tous les ingrédients ensemble.
Recipe
1 lb cooked and peeled beets - 3 tbp soy yogurt - 1 tbsp tahini - 1 tbsp lemon juice - 1/2 chopped garlic clove - 1/2 tsp fenugreek in powder - 3 seeds of Sichouan pepper - salt
Liquidize the ingredients together.
Mixer tous les ingrédients ensemble.
Recipe
1 lb cooked and peeled beets - 3 tbp soy yogurt - 1 tbsp tahini - 1 tbsp lemon juice - 1/2 chopped garlic clove - 1/2 tsp fenugreek in powder - 3 seeds of Sichouan pepper - salt
Liquidize the ingredients together.
Weekend Herb Blogging est un rendez-vous hebdomadaire et itinérant à l’initiative de Kalyn, de Kalyn’s Kitchen. Chaque week-end, des bloggers postent des recettes à base d'herbes, de fleurs et autres végétaux du jardin.
Cette semaine Anna de Morsels and Musings nous accueille. Pour lire le résumé de l’évènement, visitez son blog, dès lundi.
Cette semaine Anna de Morsels and Musings nous accueille. Pour lire le résumé de l’évènement, visitez son blog, dès lundi.
4 commentaires:
A delicious spread! Wonderfully spicy!
Cheers,
Rosa
great colours!
seems more like candy than vegetables . . . i bet it's a great way to tricks kids into eating healthier food :)
Sounds very flavorful. I just got some sichuan peppercorns and haven't cooked anything with them. But I love anything with tahini, one of my favorite ingredients!
Thanks for all your comments. Seems like this recipe interests more english speaking readers...
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